Šis ypatingas patiekalas sujungia tradicinę itališką virtuvę su šiuolaikiniais lietuviškais skoniais. Sultinga vištienos filė, įdaryta aromatingais džiovintais pomidorais, tirpstančiu sūreliu ir šviežiais špinatais, tampa puikiu pagrindiniu patiekalu bet kuriai progai. Garnyras iš perlinio kuskuso suteikia patiekalui sotumo, o apelsinų sultyse šutintos morkytės ir garinti brokoliai papildo patiekalą vitaminais ir mineralais. Pikantiškas padažas puikiai sujungia visus ingredientus į harmoningą skonių kompoziciją. Galimos ingredientų alternatyvos:Vietoje džiovintų pomidorų galima naudoti saulėje džiovintus pomidorus aliejuje. Špinatus galima pakeisti raukytaisiais kopūstais arba mangoldais. Sūrelį galima rinktis įvairių rūšių – tinka ir mocarela, ir feta, ir ricotta. Perlinį kuskusą galima pakeisti bulguru arba quinoa. Patiekalo gaminimo patarimai:Prieš įdarant…
Home » Vištienos filė įdaryta džiovintais pomidorais, sūreliu ir špinatais
Vištienos filė įdaryta džiovintais pomidorais, sūreliu ir špinatais

Skaitykite visą straipsnį čia »