Skip to content
Home » Virtos bulvės su svogūnais ir spirgučiais

Virtos bulvės su svogūnais ir spirgučiais

    Virtos bulvės su svogūnais ir spirgučiais

    Virtos bulvės su svogūnais ir spirgučiais – tai tradicinis lietuviškas patiekalas, kuris šimtmečiais puošė mūsų protėvių stalus. Šis paprastas, bet nepaprastai skanus valgis primena jaukius vakarus kaimo sodyboje, kai visa šeima susėsdavo prie stalo mėgautis karštomis, garuojančiomis bulvėmis. Patiekalas puikiai tinka tiek kasdienei vakarienei, tiek savaitgalio pietums, kai norisi ko nors tradicinio ir sotaus. Bulvės, apibarstytos traškiais lašinukų spirgučiais ir karamelizuotais svogūnais, sukuria tobulą skonių harmoniją, kuri neleis nusivilti net išrankiausiam gurmanui. Galimos ingredientų alternatyvos Vietoj įprastų kiaulienos lašinukų galima naudoti rūkytą šoninę arba rūkytą kumpį. Jei norite lengvesnio varianto, spirgučius galima pakeisti skrudinta šonine arba kalakutienos šonine. Svogūnus galima pakeisti šalotiniais…

    Skaitykite visą straipsnį čia »

    Taip pat skaitykite: