Šis išskirtinis virto liežuvio troškinys su avinžirniais yra puikus būdas praturtinti savo virtuvės repertuarą. Patiekalas pasižymi sodriais skoniais, yra maistingas ir turtingas baltymais. Jautinoje liežuvio mėsa tampa ypač minkšta ir sultinga, o kartu su avinžirniais sudaro puikią baltymų kombinaciją. Trintų paprikų ir pomidorų padažas suteikia patiekalui švelnaus rūgštingumo ir sodraus skonio. Naminiai krienai tampa puikiu akcentu, suteikiančiu aštrų poskonį. Galimos ingredientų alternatyvos Vietoje jautienos liežuvio galima naudoti kiaulienos liežuvį.Avinžirnius galima pakeisti baltomis pupelėmis arba lęšiais.Šviežias paprikas galima pakeisti keptomis paprikomis iš stiklainio.Šviežius pomidorus galima pakeisti pomidorų tyre arba konservuotais pomidorais.Naminius krienus galima pakeisti parduotuvėje pirktais krienais.Patiekalo gaminimo patarimai Liežuvį rekomenduojama virti žemoje temperatūroje,…
Home » Virto liežuvio troškinys su avinžirniais, paprikomis ir pomidorais
Virto liežuvio troškinys su avinžirniais, paprikomis ir pomidorais

Skaitykite visą straipsnį čia »