Skip to content
Home » Troškinti jautienos žandai, kamado tipo grilyje

Troškinti jautienos žandai, kamado tipo grilyje

    Troškinti jautienos žandai

    Troškinti jautienos žandai – tai klasikinis patiekalas, kuris kamado tipo grilyje įgauna ypatingą dūmo aromatą ir nepakartojamą skonį. Šis receptas atskleidžia, kaip paruošti minkštą, sultingą mėsą, kuri tiesiog tirpsta burnoje. Jautienos žandai – tai viena vertingiausių jautienos dalių, kuri ilgo troškinimo metu tampa itin minkšta ir išskiria nepaprastai turtingą skonį. Patiekalas puikiai tinka tiek kasdienai, tiek šventiniam stalui. Galimos ingredientų alternatyvos Jeigu neturite galimybės įsigyti jautienos žandų, galite naudoti jautienos mentę arba kumpį. Raudonąjį vyną galima pakeisti jautienos sultiniu arba alumi. Vietoj šviežių žolelių galima naudoti džiovintas (naudokite trečdalį nurodyto šviežių žolelių kiekio). Jei neturite kamado tipo grilio, patiekalą galima ruošti orkaitėje…

    Skaitykite visą straipsnį čia »

    Taip pat skaitykite: