Tradicinė bulvių košė tampa tikru gurmanišku patiekalu, kai ją papildome aromatingu kepintu česnaku ir tirpstančiu sviestu. Šis receptas yra klasikinės bulvių košės pagerinimas, kuris suteikia patiekalui sodrų, karamelizuotą česnako skonį ir švelnų, kreminį tekstūrą. Puikiai tinka tiek kasdienai, tiek šventiniam stalui. Šis patiekalas yra populiarus tarp šefų ir namų virėjų dėl savo paprastumo ir nepaprasto skonio derinio. Galimos ingredientų alternatyvos:Vietoje įprasto sviesto galima naudoti ghee sviestą, kuris suteiks dar sodresnį skonį. Bulves galima rinktis tiek miltingas (tokias kaip Laura ar Vineta), tiek vidutinio miltingumo (kaip Melody ar Marabel). Grietinėlę galima pakeisti riebiu pienu arba grietine. Norint dar švelnesnės tekstūros, galima įdėti…

Skaitykite visą straipsnį čia »