Šilkiniai virtų bulvių cepelinai su virta mėsa – tai tradicinės lietuviškos virtuvės patiekalas, kuris ne tik puikiai tinka šeimos pietums, bet ir ypatingoms progoms. Cepelinai, dar vadinami didžkukuliais, yra vienas iš labiausiai pamėgtų ir atpažįstamų patiekalų Lietuvoje. Šis receptas išsiskiria savo ypatingu švelnumu ir subtiliu skoniu, kuris atsiranda naudojant virtas bulves. Virta mėsa suteikia patiekalui sotumo ir sodrumo. Tai – tikras komforto maistas, kuris sušildys ir pradžiugins net ir išrankiausius valgytojus.Galimos ingredientų alternatyvos.Virta mėsa: Galima rinktis vištieną, kalakutieną ar net maltą mėsą vietoj tradicinės kiaulienos. Vegetarai gali pakeisti mėsą grybais, lęšiais arba sojos produktais.Krakmolas: Bulvių krakmolą galima keisti kukurūzų krakmolu…

Skaitykite visą straipsnį čia »