Skip to content
Home » Šaltibarščiai su rūgpieniu

Šaltibarščiai su rūgpieniu

    Šaltibarščiai su rūgpieniu

    Šaltibarščiai – tai autentiškas lietuviškas patiekalas, kuris ypač populiarus šiltuoju metų laiku. Šis receptas išsiskiria tuo, kad naudojamas tradicinis kaimiškas rūgpienis, suteikiantis ypatingą, nostalgiją primenantį skonį. Naminiai produktai – pradedant burokėliais ir baigiant šviežiais krapais iš daržo – sukuria nepakartojamai autentišką skonių harmoniją. Tai puikus pasirinkimas karštą vasaros dieną, kai norisi gaivaus ir lengvo patiekalo. Galimos ingredientų alternatyvosJei neturite naminio rūgpienio, galite naudoti parduotuvėje įsigytą rūgpienį arba kefyrą. Šviežius burokėlius galima pakeisti virtais vakuumuotuose maišeliuose. Vietoj šviežių krapų tinka ir džiovinti, tačiau jų reikės mažiau. Agurkus galima rinktis tiek lauko, tiek šiltnamio – svarbiausia, kad būtų švieži ir traškūs. Patiekalo gaminimo patarimaiSvarbu,…

    Skaitykite visą straipsnį čia »

    Taip pat skaitykite: