Skip to content
Home » Kepta vištienos krūtinėlė su rudu pievagrybių padažu, patiekta su bulvių koše

Kepta vištienos krūtinėlė su rudu pievagrybių padažu, patiekta su bulvių koše

    Kepta vištienos krūtinėlė su rudu pievagrybių padažu

    Kepta vištienos krūtinėlė su rudu pievagrybių padažu ir bulvių koše yra klasikinis patiekalas, kuris sujungia švelnios vištienos skonį, sodrų grybų aromatą ir švelnią bulvių košę į harmoningą derinį. Šis patiekalas yra puikus pasirinkimas tiek kasdienei vakarienei, tiek ypatingoms progoms. Vištienos krūtinėlė yra liesa, baltymų gausi mėsa, kuri šiame recepte iškepama iki tobulos tekstūros – traški išorė ir sultinga viduje. Rudas pievagrybių padažas suteikia patiekalui gilų, sodrų skonį, o bulvių košė papildo patiekalą švelniu kremišku priedu. Šis patiekalas ne tik skanus, bet ir maistingas – jame gausu baltymų, angliavandenių ir skaidulų. Lietuvos virtuvėje mėsa su grybų padažu turi gilias tradicijas, o…

    Skaitykite visą straipsnį čia »

    Taip pat skaitykite: