Cezario salotos – tai klasikinis patiekalas, kuris pirmą kartą buvo pagamintas 1924 metais Tijuanoje, Meksikoje, restorano savininko Caesar Cardini. Šiandien šios salotos yra tapusios vienu populiariausių patiekalų visame pasaulyje. Mūsų recepte naudojama kepta vištienos krūtinėlė suteikia salotoms papildomo skonio ir baltymų, o traškūs skrebučiai prideda malonaus tekstūrinio kontrasto. Šis patiekalas puikiai tinka tiek kasdieniniams pietums, tiek šventinei vakarienei. Galimos ingredientų alternatyvos Romaine salotas galima pakeisti įvairių salotų mišiniu arba iceberg salotomis. Vištienos krūtinėlę galima pakeisti kalakutiena, krevetėmis arba keptu lašišos filė. Skrebučiams galima naudoti įvairių rūšių duoną – prancūzišką baltos duonos bagetę, čiabatą ar pilno grūdo duoną. Parmezano sūrį galima pakeisti pekorino…
Home » Cezario salotos su kepta vištiena ir skrebučiais
Cezario salotos su kepta vištiena ir skrebučiais

Skaitykite visą straipsnį čia »