Skip to content
Home » Cepelinai su mėsa, manais ir traškiu spirgučių padažu

Cepelinai su mėsa, manais ir traškiu spirgučių padažu

    Cepelinai su mėsa

    Cepelinai – tai viena žymiausių ir mėgstamiausių lietuviškų patiekalų, kuris yra neatsiejama mūsų kulinarinio paveldo dalis. Šis patiekalas gaminamas iš bulvių ir dažniausiai įdarytas mėsa, varške ar grybais, tačiau kiekvienas regionas turi savų paslapčių ir gamybos būdų. Šiame recepte pateiksime ypatingai skanią cepelinų versiją su sultinga mėsa, lengvu manų kruopų įdaru ir gardžiu spirgučių padažu. Šis patiekalas puikiai tinka sotiems šeimos pietums ar šventiniam stalui.Cepelinai ne tik nuostabiai skanūs, bet ir labai sotūs – bendras patiekalo kalorijų kiekis siekia apie 3200 kcal, o vienoje porcijoje (jei gaminsite šešias porcijas) yra apie 530 kcal.Galimos ingredientų alternatyvosBulvės: Galima naudoti tiek baltas, tiek…

    Skaitykite visą straipsnį čia »

    Taip pat skaitykite: