Skip to content
Home » Blynai su aviečių padažu, migdolų drožlėmis ir šokoladu

Blynai su aviečių padažu, migdolų drožlėmis ir šokoladu

    Blynai su aviečių padažu

    Blynai su aviečių padažu, migdolų drožlėmis ir šokoladu – tai ne tik gardus desertas, bet ir puikus pasirinkimas sočioms savaitgalio pusryčiams ar maloniam popietės užkandžiui. Šie purūs blyneliai, pagardinti saldžiarūgščiu aviečių padažu, traškiomis migdolų drožlėmis ir švelniu juodojo šokolado skoniu, tikrai pradžiugins jūsų skonio receptorius.Galimos ingredientų alternatyvos:Vietoje viso grūdo miltų galite naudoti avižinius miltus, kurie suteiks blyneliams švelnesnį skonį ir papildomų maistinių medžiagų.Pasukas galima pakeisti kefyru arba natūraliu jogurtu, kurie taip pat užtikrins tešlos purumą.Eritritolį galite keisti medumi, klevų sirupu ar įprastu cukrumi, atsižvelgdami į savo skonio pageidavimus.Migdolų drožles galima pakeisti smulkintais lazdyno riešutais arba graikiniais riešutais, suteikiant blyneliams kitokį…

    Skaitykite visą straipsnį čia »

    Taip pat skaitykite: