Šis autentiškas lietuviškas receptas „Virti žirniai su rūkytomis ausytėmis, prie alaus“ atgaivins jūsų virtuvės stalą senovės skonių prisiminimais. Tradicinės lietuviškos virtuvės šedevras, kuriame derinami kruopščiai numirkyti žirniai, subtiliai rūkyti mėsos gaminiai bei sūdytų lašinukų prisilietimas, puikiai tinka tiek šeimos vakarienei, tiek draugų susibūrimams. Patiekalas ne tik džiugina skonio receptorius, bet ir suteikia galimybę išbandyti įvairias ingredientų alternatyvas, todėl kiekvienas kulinaras gali pritaikyti receptą pagal turimus produktus. Galimos ingredientų alternatyvos:Jei neturite rūkytų ausyčių, galima pasirinkti rūkytą kumpį ar dešrą, kurie taip pat suteiks patiekalui unikalų skonį.Vietoje sūdytų lašinukų galite naudoti kitokio rūšies rūkytą kiaulienos gabalėlį arba džiovintą dešrą.Žirnius galima pakeisti konservuotais avinžirniais…
Home » Virti žirniai su rūkytomis ausytėmis, prie alaus
Virti žirniai su rūkytomis ausytėmis, prie alaus

Skaitykite visą straipsnį čia »