Tarkuotų bulvių cepelinai su varške – tai autentiškas lietuviškas patiekalas, kuris kiekvieną sugrąžina į vaikystę, primena močiutės virtuvę ir namų šilumą. Tradiciniai cepelinai dažniausiai gaminami su mėsa, tačiau varškės įdaras yra lengvesnis, sveikesnis ir itin mėgstamas vegetarų. Bulvių patiekalai Lietuvoje yra labai populiarūs, nes bulvės visada buvo lengvai prieinamos, nebrangios ir itin maistingos.Šiame recepte rasite ne tik tikslų gaminimo procesą, bet ir patarimus, kaip padaryti cepelinus minkštus, skanius ir nepavojingus susmulkėjimui verdant. Be to, pateiksime keletą ingredientų alternatyvų, kad galėtumėte pritaikyti receptą pagal savo skonį ir turimus produktus.Galimos ingredientų alternatyvosNors tradicinis receptas reikalauja tam tikrų ingredientų, galima naudoti ir alternatyvas:Bulvės:…

Skaitykite visą straipsnį čia »