Skip to content
Home » Stipriai šokoladiniai kepti avižiniai dribsniai su avietėmis ir migdolų drožlėmis

Stipriai šokoladiniai kepti avižiniai dribsniai su avietėmis ir migdolų drožlėmis

    Stipriai šokoladiniai kepti avižiniai dribsniai su avietėmis ir migdolų drožlėmis

    Šokoladiniai kepti avižiniai dribsniai su avietėmis ir migdolų drožlėmis – puikus pasirinkimas tiems, kurie nori paįvairinti savo pusryčių meniu. Šis patiekalas ne tik skanus, bet ir maistingas, suteikiantis energijos visai dienai. Avižiniai dribsniai yra puikus skaidulų šaltinis, o avietės praturtina patiekalą vitaminais ir antioksidantais. Migdolų drožlės suteikia malonų traškumą, o šokoladas – sodraus skonio.Galimos ingredientų alternatyvos:Pieną galite pakeisti augaliniu pienu, pavyzdžiui, migdolų ar avižų.Eritritolį galima keisti medumi, klevų sirupu ar kitu mėgstamu saldikliu.Avietes galite pakeisti kitomis uogomis, tokiomis kaip mėlynės ar braškės.Migdolų drožles galima keisti smulkintais riešutais ar sėklomis.Patiekalo gaminimo patarimai:Norint intensyvesnio šokoladinio skonio, į tešlą galite įmaišyti šiek tiek…

    Skaitykite visą straipsnį čia »

    Taip pat skaitykite: