Šios spalvingos ir gardžios salotos su keptu halloumi sūriu, apelsinais ir morkomis yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško sveiko, maistingo ir greitai paruošiamo patiekalo. Šis receptas puikiai suderina saldžius, sūrius ir aštrius skonius, sukurdamas harmoningą skonių simfoniją. Salotos puikiai tinka tiek pietums, tiek lengvai vakarienei, o dėl aukšto baltymų kiekio puikiai tiks ir sportuojantiems. Švieži ingredientai ir ryškios spalvos ne tik džiugina akį, bet ir užtikrina vertingų maistinių medžiagų gausą. Galimos ingredientų alternatyvos Vietoj halloumi sūrio galima naudoti keptą fetos sūrį arba griliuotą varškės sūrį.Mišrius žalumynus galima pakeisti gūžine salota, špinatais arba rukola.Vietoje migdolų dribsnių tinka graikiniai riešutai, kedro riešutai arba moliūgų…
Home » Salotos su keptu halloumi sūriu, apelsinais ir morkomis
Salotos su keptu halloumi sūriu, apelsinais ir morkomis

Skaitykite visą straipsnį čia »