Naminiai riestainiai, apibarstyti cukrumi, yra vienas iš tų receptų, kuris sušildo tiek virtuvėje, tiek širdyje. Šis klasikinis lietuviškas desertas puikiai tinka prie kavos ar arbatos, ypač dėl savo traškios išorės ir minkštos tekstūros viduje. Be to, jų gamyba yra greita ir paprasta, o rezultatas visada džugins tiek jus, tiek jūsų artimuosius. Šiuos riestainius galite paskaninti ne tik cukrumi, bet ir prieskoniais, pvz., cinamonu ar vanilės pudra. Jie yra puikus pasirinkimas tiek šventiniam stalui, tiek kasdienėms akimirkoms.Galimos ingredientų alternatyvosMiltai: Galite naudoti įprastus kvietinius miltus arba pasirinkti pilno grūdo miltus, jei norite sveikesnės alternatyvos. Be to, dalį kvietinių miltų galite pakeisti avižų…
Skaitykite visą straipsnį čia »