Skip to content
Home » Kepti obuoliai su varške ir medumi, karšto oro gruzdintuvėje

Kepti obuoliai su varške ir medumi, karšto oro gruzdintuvėje

    Kepti obuoliai su varške ir medumi

    Kepti obuoliai su varške ir medumi – tai ne tik skanus, bet ir sveikas desertas, kuris tiks tiek pusryčiams, tiek vakarienei ar lengvam užkandžiui. Tai vienas iš populiariausių rudens ir žiemos desertų, kai norisi ko nors jaukaus. Obuoliai, pripildyti kreminės varškės, pagardinti aromatingu medumi ir trupiniais cinamono, sukuria nepakartojamą skonį ir kvapą.Dar geriau tai, kad šis desertas gaminamas be didelio vargo! Karšto oro gruzdintuvė leidžia obuolius kepti tolygiai, o jie išlieka sultingi ir minkšti. Be to, šiame recepte yra nemažai baltymų iš varškės, o natūralus medus suteikia saldumą be rafinuoto cukraus.Galimos ingredientų alternatyvosJeigu neturite kai kurių ingredientų arba norite paeksperimentuoti…

    Skaitykite visą straipsnį čia »

    Taip pat skaitykite: