Skip to content
Home » Karkos slėgtainis

Karkos slėgtainis

    Karkos slėgtainis

    Karkos slėgtainis – tai puikus tradicinis patiekalas, kurį galima rasti daugelyje lietuviškų virtuvės knygų ir senelių receptų rinkiniuose. Tai sotus ir skanus delikatesas, kurį verta pasigaminti namuose, ypač jei norite nustebinti artimuosius kažkuo neįprastu, bet kartu ir nostalgišku. Slėgtainis gaminamas iš minkštos, lėtai virtos karkos mėsos, pagardinamos natūraliais prieskoniais ir sultiniu. Tai nuostabus užkandis tiek kasdieniam stalui, tiek šventėms!Galimos ingredientų alternatyvosKarka: Jei norite lengvesnio varianto, galite naudoti paukštienos mėsą.Prieskoniai: Įprastai naudojami druska, pipirai, lauro lapai ir kmynai, bet galima pridėti ir rūkytos paprikos ar garstyčių sėklų, kad suteiktumėte ypatingo skonio.Sultinys: Jei norite intensyvesnio skonio, vietoje karkos virimo sultinyje galite naudoti…

    Skaitykite visą straipsnį čia »

    Taip pat skaitykite: