Tradicinis lietuviškas patiekalas, atkeliavęs iš mūsų senolių virtuvės, šiandien tampa moderniu comfort food pasirinkimu. Šie sultingi kiaulienos kotletai, paruošti pagal autentišką močiutės receptą, puikiai dera su troškintais kopūstais ir virtomis bulvėmis su lupena. Patiekalas išsiskiria sodrių skonių deriniu, kur grietinės ir pomidorų padažas suteikia kotletams ypatingą švelnumą ir aromatingumą. Šis receptas yra puikus pasirinkimas tiek kasdienai, tiek šventiniam stalui. Galimos ingredientų alternatyvos Kiaulienos faršą galima pakeisti mišriu (kiaulienos ir jautienos) faršu arba kalakutienos faršu. Vietoj grietinės tinka naudoti graikišką jogurtą arba riebią grietinėlę. Šviežius pomidorus galima pakeisti pomidorų tyre arba konservuotais pomidorais. Patiekalo gaminimo patarimai Ruošiant kotletus, faršą būtina gerai išminkyti, kad kotletai išliktų…
Home » Kaimiški močiutės kiaulienos kotletai su troškintais kopūstais ir virtomis bulvėmis
Kaimiški močiutės kiaulienos kotletai su troškintais kopūstais ir virtomis bulvėmis

Skaitykite visą straipsnį čia »