Fish & Chips – tai klasikinis britiškas patiekalas, kuris jau daugelį metų yra populiarus visame pasaulyje. Tai traški, alaus tešloje kepta žuvis, patiekiama su traškiomis bulvytėmis fri. Tradiciškai šis patiekalas valgomas su žaliųjų žirnelių tyre ar tartaro padažu, o kartais netgi pagardinamas maltu actu arba citrinos sultimis, suteikiančiomis gaivumo.Britanijoje šis patiekalas tapo neatsiejama kultūroso dalimi, o kiekvienas miestas turi savo ypatingą Fish & Chips versiją. Šiame recepte pateiksime lengvą ir traškią tešlą, kuri suteiks tobulą skonį keptai žuvių filė, taip pat aptarsime keletą gaminimo patarimų, kurie padės pasiekti idealų rezultatą.Galimos ingredientų alternatyvosŽuvis: Vietoj menkės galima naudoti jūrinę lydeką, ešerį ar…
Home » Fish & Chips – kepta žuvis alaus tešloje su bulvytėmis fri
Fish & Chips – kepta žuvis alaus tešloje su bulvytėmis fri

Skaitykite visą straipsnį čia »