Skip to content
Home » Šalavijas virtuvėje – ne tik prieskonis, bet ir skonių magija. Mokslininkai nurodo, kaip teisingai jį naudoti!

Šalavijas virtuvėje – ne tik prieskonis, bet ir skonių magija. Mokslininkai nurodo, kaip teisingai jį naudoti!

    Šalavijas virtuvėje – ne tik prieskonis

    Šalavijas – tūkstantmečius žmoniją žavintis augalas, kurio lapeliai nuo senovės Romos laikų buvo laikomi šventais. Šiandien jis ne tik papuošia jūsų virtuvę, bet ir gali pakeisti patiekalo skonį bei aromatą taip, kaip geba retas prieskonis. Mokslininkai nustatė, kad šalavijas savo eteriniais aliejais ne tik sustiprina aromatą, bet ir veikia mūsų skonio bei pojūčių suvokimą –… 

    Skaitykite visą straipsnį čia »

    Taip pat skaitykite: