Skip to content

Naujienos iš skanidiena.lt:

Skrudintos duonos sumuštiniai su burrata

Skrudintos duonos sumuštiniai su burrata, vyšniniais pomidorais ir balzamiko padažu

Skrudintos duonos sumuštiniai su burrata, vyšniniais pomidorais ir balzamiko padažu yra tobulas pasirinkimas šiltiems vasaros...
Kepta vištienos krūtinėlė su rudu pievagrybių padažu

Kepta vištienos krūtinėlė su rudu pievagrybių padažu, patiekta su bulvių koše

Kepta vištienos krūtinėlė su rudu pievagrybių padažu ir bulvių koše yra klasikinis patiekalas, kuris sujungia...
Virtos bulvės su svogūnais ir spirgučiais

Virtos bulvės su svogūnais ir spirgučiais

Virtos bulvės su svogūnais ir spirgučiais – tai tradicinis lietuviškas patiekalas, kuris šimtmečiais puošė mūsų...
Šaltibarščiai su rūgpieniu

Šaltibarščiai su rūgpieniu

Šaltibarščiai – tai autentiškas lietuviškas patiekalas, kuris ypač populiarus šiltuoju metų laiku. Šis receptas išsiskiria...
Cezario salotos su kepta vištiena ir skrebučiais

Cezario salotos su kepta vištiena ir skrebučiais

Cezario salotos – tai klasikinis patiekalas, kuris pirmą kartą buvo pagamintas 1924 metais Tijuanoje, Meksikoje,...
Trinta pievagrybių sriuba su grietinėle

Trinta pievagrybių sriuba su grietinėle

Trinta pievagrybių sriuba su grietinėle yra klasikinis ir elegantiškas patiekalas, kuris puikiai tinka tiek kasdienai,...
Paprastas obuolių pyragas su cinamonu

Paprastas obuolių pyragas su cinamonu

Tradicinis lietuviškas obuolių pyragas su cinamonu yra vienas iš tų receptų, kuris perduodamas iš kartos...
Vištienos filė įdaryta džiovintais pomidorais

Vištienos filė įdaryta džiovintais pomidorais, sūreliu ir špinatais

Šis ypatingas patiekalas sujungia tradicinę itališką virtuvę su šiuolaikiniais lietuviškais skoniais. Sultinga vištienos filė, įdaryta...