Naujienos iš skanidiena.lt:
Skrudintos duonos sumuštiniai su burrata, vyšniniais pomidorais ir balzamiko padažu yra tobulas pasirinkimas šiltiems vasaros...
Kepta vištienos krūtinėlė su rudu pievagrybių padažu ir bulvių koše yra klasikinis patiekalas, kuris sujungia...
Virtos bulvės su svogūnais ir spirgučiais – tai tradicinis lietuviškas patiekalas, kuris šimtmečiais puošė mūsų...
Šaltibarščiai – tai autentiškas lietuviškas patiekalas, kuris ypač populiarus šiltuoju metų laiku. Šis receptas išsiskiria...
Cezario salotos – tai klasikinis patiekalas, kuris pirmą kartą buvo pagamintas 1924 metais Tijuanoje, Meksikoje,...
Trinta pievagrybių sriuba su grietinėle yra klasikinis ir elegantiškas patiekalas, kuris puikiai tinka tiek kasdienai,...
Tradicinis lietuviškas obuolių pyragas su cinamonu yra vienas iš tų receptų, kuris perduodamas iš kartos...
Šis ypatingas patiekalas sujungia tradicinę itališką virtuvę su šiuolaikiniais lietuviškais skoniais. Sultinga vištienos filė, įdaryta...